Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A SOLARIUMRÓL

A SOLARIUM MÉRTÉKKEL HASZNÁLVA A MINDENNAPI ÉLETÜNK RÉSZÉT KÉPEZI, LEHET EGY EGYSZERŰ HÁZTARTÁSI ESZKÖZ ÉPPEN ÚGY, MINT A KOZMETIKAI SZALONOK  SZÉPÍTŐ BERENDEZÉSE.

EGYET AZONBAN SOHASEM SZABAD ELFELEJTENI, HOGY A "SZOLI" BARNÍTÓ HATÁSA A KIBOCSÁTOTT IBOLYÁNTÚLI (UV) SUGARAK SEGÍTSÉGÉVEL MŰKÖDIK. EZ A SUGÁRZÁS PEDIG MÁR IONIZÁLÓ SUGÁRZÁS, TÚLZÁSBA VITELE BŐRRÁKOT OKOZHAT!

A MEDITERRÁN TÍPUSÚ, BARNA HAJÚ, KREOL BŐRŰ EMBEREK ESETÉBEN A TŰRŐKÉPESSÉG AZ ÁTLAGOSNÁL NAGYOBB UGYAN, DE A KELLŐ ÓVATOSSÁG ITT IS NAGYON FONTOS, MERT A DÓZIS AZ ITT IS DÓZIS.

VALAMELYEST MÁS A HELYZET A FEHÉR BŐRŰ, SZŐKE, VAGY VÖRÖS HAJÚ ÉSZAKI TÍPUSÚ HÖLGYEKNÉL, NEKIK MÉG AZ ÁTLAGOSABBNÁL KISEBB ADAG (DÓZIS) IS OKOZHAT BŐRELVÁLTOZÁSOKAT. NEM ÁRT TUDNI, HOGY EZEK A GONDOK NEM AZONNAL JELENTKEZNEK, HANEM GYAKRAN ÉVEK MÚLTÁN.

VÉGEZETÜL MEG KELL EMLÍTENI. HOGY AZ ÚN. ADDITÍV DÓZIS ITT IS JELENTKEZIK. AKINÉL OTTHON AZ EGÉSZSÉGÜGYI HATÁRÉRTÉKET JÓVAL MEGHALADÓ,  IONIZÁLÓ SUGÁRZÁST KIBOCSÁTÓ FÖDÉM SALAKFELTÖLTÉS VAN A LAKÁSBAN, NETÁN DOHÁNYOZNAK, VAGY ESETLEG MINDEZEK MELLETT MAGASABB A BELSŐ TÉR RADON SZINTJE, OTT MÁR A TÖBBI IONIZÁLÓ SUGÁRZÁS IS ELŐBB JELENTHET PROBLÉMÁT.

 
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

CROSS ÉPÍTÉSBIOLÓGIAI INTÉZET

BUDAPEST - ÚJBUDA

06 - 1 3710071, +36203996500

expertus110@gmail.com


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2022 >>


Statisztika

Most: 3
Összes: 89052
30 nap: 1250
24 óra: 39