Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SUGÁRZÁSMÉRÉS A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY ALATT

A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY ALATT IS MEGOLDOTTUK A KUTATÁSOK ÉS A SUGÁRZÁSMÉRÉSEK BIZTONSÁGOS VÉGREHAJTHATÓSÁGÁT A VIROLÓGIAI SZEMPONTBÓL IS MEGFELELŐ NAGY SZŰRŐKÉPESSÉGŰ   SZELEPES VÉDŐMASZKOKKAL ÉS OLDALT, ARCRA ZÁRÓDÓ VÉDŐSZEMÜVEGEKKEL,ILL. VÉDŐKESZTYŰ VISELÉSÉVEL VÉGEZZÜK A HELYSZÍNI MÉRÉSEKET TOVÁBBRA IS. TESSZÜK EZT AZÉRT IS, MERT A MEGBONTOTT SUGÁRZÓ ÉPÍTŐANYAGOK, KÜLÖNÖSEN A KIBONTOTT SALAKFELTÖLTÉSEK RADIONUKLIDOKKAL, NEHÉZFÉM OXIDOKKAL KEVERT PORA ESETENKÉNT MÉRGEZŐ ÉS FOKOZOTTAN RÁKKELTŐ IS LEHET.

A MÉRÉSEK ELVÉGZÉSE A KÖZVETLEN ÉRINTKEZÉS TELJES KIZÁRÁSÁVAL TÖRTÉNHET, NYITOTT ABLAKOK MELLETT. MINDEZEK ELLENÉRE A 65 ÉV FELETTI OTT LAKÓ EMBEREK JELENLÉTÉT CÉLSZERŰEN KI KELL ZÁRNI ÁTMENETILEG A MÉRÉSEK IDEJÉRE. MINDEZEK A FELTÉTELEK ADDIG ÁLLNAK FENN, AMEDDIG NEM SZÜLETIK EGY ESETLEGES KORMÁNYINTÉZKEDÉS A TELJES KIJÁRÁSI TILALOMRA VONATKOZÓAN.

AZ ÉPÍTÉSBIOLÓGIAI ÁRTALMAK, VAGY A HALMOZOTT ÉPÍTÉSBIOLÓGIAI ÁRTALMAK A LÉGZŐRENDSZER ÉS AZ IMMUNRENDSZER TELJESÍTMÉNYÉT, VÉDEKEZŐ KÉPESSÉGÉT JELENTŐSEN LERONTJÁK, ÍGY EZEK IDŐBELI KIKÜSZÖBÖLÉSE JELENTŐSÉGGEL BÍRHAT A JÁRVÁNYOS MEGBETEGEDÉSEK ALACSONYABB KOCKÁZATTAL TÖRTÉNŐ ÁTVÉSZELÉSE TEKINTETÉBEN IS.

 
 

 

Utolsó kép


Elérhetőség

CROSS ÉPÍTÉSBIOLÓGIAI INTÉZET

BUDAPEST - ÚJBUDA

06 - 1 3710071, +36203996500

expertus110@gmail.com


Archívum

Naptár
<< Január / 2023 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 92082
30 nap: 1640
24 óra: 56